Servicii

Sonorizare

Pentru ca petrecerea sa se desfasoare in cele mai bune conditii, oferim servicii de sonorizare de exceptie. Lucram doar cu aparatura profesionala ce nu lasa loc de improvizatii.

La nivel logistic, putem asigura sonorizarea evenimentelor de pana la 200 de invitati ce se desfasoara in sali mici si medii. Se foloseste aparatura de ultima generatie, inclusiv controlul digital al sunetului.

Exista si posibilitatea sonorizarii unei zone secundare prin folosirea unui sistem audio pe baterie, avantajul acestuia fiind ca poate fi instalat in orice punct, nedepinzand de prezenta unei surse de curent.

efecte de lumini

Folosirea efectelor de lumini la evenimentele private gen nunta sau botez se loveste de anumite prejudecati. De cele mai multe ori sunt asociate cu asa-zisul efect „de discoteca”. Nimic mai fals; folosite in mod corect, acestea pot aduce un plus de atmosfera petrecerii.

Dispunem de o varietate larga de efecte: faruri led pentru iluminarea ringului de dans sau punerea in evidenta a locatiei, lumini inteligente tip moving head, masini de fum ce genereaza o „ceata” transparenta pentru punerea in evidenta a fascicolelor lumina, globuri gigant de oglinzi precum si balonase de sapun ce vor face ca evenimentul sa devina unul spectaculos.

Efectele nu sunt lasate la intamplare ci sunt controlate cu bun simt prin intermediul unei console de lumini digitale.

efecte cu fum greu

Un efect extrem de spectaculos, fumul greu poate fi folosit in diferite momente ale petrecerii: la nunta la dansul mirilor sau la botez la prezentarea tortului.

Pentru generarea efectului de fum greu pe baza de gheata carbonica folosim masini performante ce pot acoperi suprafete de mari dimensiuni. Efectul de fum greu se mentine la nivelul solului pret de cateva minute dupa care se evapora fara a lasa reziduuri.