Despre noi

o abordare moderna:
muzica cu DJ

Un program muzical bine ales, un DJ capabil sa conduca o petrecere si o sonorizare adecvata pot decreta succesul unei petreceri. Indiferent ca este vorba de nunta, botez sau o aniversare, ne luam munca in serios. Daca iti doresti o atmosfera eleganta, moderna si de bun simt, probabil ca suntem alegerea potrivita.

clipe magice

Detaliile care fac diferenta, atentia care ti se cuvine, amintirile care dainuie

pentru ca...

Inca de la inceputul activitatii noastre, am incercat (si speram ca am si reusit) sa oferim un serviciu peste nivelul actual al pietei punand accentul pe calitate. Ne referim in special la desfasurarea in conditii excelente a evenimentelor cu tot ce implica acest lucru: sonorizare cu echipamente profesionale, efecte de lumini ce aduc un plus la atmosfera generala a evenimentului si nu in ultimul rand, efecte scenografice spectaculoase.

puncte de forta

Suntem specializati in evenimente multiculturale. Ar fi limitativ sa spunem ca ne ocupam doar de nunti si botezuri in stil romanesc deoarece am avut ocazia sa fim prezenti si la petreceri mixte. Indiferent ca au fost si invitati italieni, sud-americani, albanezi si chiar sirieni, am adaptat playlistul astfel incat nimeni sa nu se simta exclus si sa participe in mod activ.

 

Chiar daca este vorba de o petrecere mare sau mica toti clientii nostri beneficiaza de aceiasi atentie. Este foarte important sa existe colaborare intre partile implicate atat in perioada premergatoare cat si in timpul petrecerii.

pe masura tuturor

Va oferim cea mai potrivita solutie (sonorizare, lumini si efecte aditionale) adaptata locatiei si situatiei. Nu suntem rigizi in ceea ce priveste playlistul; ca regula general valabila ne mulam pe preferintele invitatilor. Si nu, nu venim cu playlistul pregatit de acasa; ne bazam pe o buna doza de spontaneitate.

In general ne desfasuram activitatea in regiunea Lazio (zona Roma si imprejurimi) dar in situatii exceptionale ajungem si in regiunile limitrofe.

djdaniel
La dispozitia dumneavoastra

DJ DANIEL AELENEI

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul evenimentelor private, DJ Daniel Aelenei va aduce Romania mai aproape. Prin buna cunoastere a muzicii populare specifica fiecarei zone cat si a celorlalte genuri muzicale, este capabil sa gestioneze cu usurinta atat nuntile traditionale cat si cele extrem de moderne.

Nimic mai potrivit pentru o nunta mixta decat un DJ cu un o vasta cultura muzicala internationala.